Over ons

HBR Branche en Klap Verzekeringsmakelaar bundelen krachten

Met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van twee directieleden van HBR vond het bestuur het een goed moment om de continuïteit van de dienstverlening voor haar relaties te waarborgen. In de zoektocht naar een nieuwe eigenaar voor onze bedrijfsactiviteiten vond HBR een juiste partij in Klap Verzekeringsmakelaar uit Amsterdam.

HBR en Klap verzekeringsmakelaar hebben per 1 januari 2022 hun krachten gebundeld. Alle relaties van HBR blijven hiermee verzekerd van uitstekend advies, kwalitatief goed aanbod en scherpe premies. Alle medewerkers van HBR werken vanaf heden vanuit het kantoor van Klap aan de La Guardiaweg 84 in Amsterdam.

Wie is Klap Verzekeringsmakelaar?

Klap is een middelgrote en volledig onafhankelijke verzekeringsmakelaar en heeft ruim 165 jaar ervaring in het verzekeren van bedrijfsmatige- en particuliere risico’s. Klap richt zich op het actief adviseren van grote en middelgrote ondernemingen op het gebied van risicomanagement, employee benefits, verzekeringen en pensioenen.

Voordelen voor u

Klap vindt het belangrijk dat de relaties van HBR de voordelen van deze samenwerking ervaart. Naast de service zoals men die van HBR gewend is, biedt de samenwerking met Klap de mogelijkheid om verzekeringen nog meer op maat te maken. Klap kan zelf producten ontwikkelen en heeft direct toegang tot de verzekeringsbeurs. Daarnaast is Klap uitgegroeid tot een nationaal werkende verzekeringsmakelaar en is lid van een internationaal verzekeringsnetwerk. Hierdoor is het mogelijk om in vrijwel alle landen een lokale polis af te geven.

Het ligt in de verwachting dat in Q3 van 2022 er nadere informatie zal volgen met betrekking tot deze samenwerking. Meer informatie over de dienstverlening en producten van Klap kunt u vinden op de website www.klap.com