Over ons

Hét Betere Regelen, dat is waar HBR voor staat. Voor ons staan uw belangen, nu en in de toekomst, voorop. De medewerkers van HBR AdviesCentrum hebben allen persoonlijke en klantgerichte dienstverlening hoog in het vaandel staan. U kunt bij ons rekenen op vaste contactpersonen die ieder specialist zijn op hun eigen terrein zodat wij u optimaal en tot volle tevredenheid kunnen bedienen.

Verzekeringen

De specialisten van HBR adviseren u niet alleen privé, maar ook bedrijfsmatig over verzekeringen waarmee u uw risico's effectief en doelmatig kunt afdekken. Goed verzekeren is maatwerk waarbij uw wensen en mogelijkheden meegenomen worden in een persoonlijk advies voor een verzekeringspakket op maat.

Pensioenen

Naast het uitgebreide advies op gebied van verzekeringen, helpen de adviseurs van HBR u ook op gebied van pensioenen, voor uzelf en uw werknemers. Samen zorgen wij ervoor dat u in de toekomst uw zaken ook goed geregeld heeft zodat u straks onbezorgd van uw pensioen kunt genieten.

Service

Voor HBR houdt het niet op na het sluiten van de verzekering; ook in het geval van schade komen wij uiteraard op voor uw belangen. Uw HBR adviseur onderhoudt contact met verzekeringsmaatschappijen, schade-experts en de tegenpartij om zo tot een oplossing te komen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is voor HBR belangrijk. Wij staan u graag te woord in ons kantoor in Bloemendaal, maar uiteraard kunt u uw adviseur ook telefonisch en via de digitale weg bereiken. Heeft u een vraag voor uw adviseur, neem dan contact op met HBR AdviesCentrum. Wij staan voor u klaar.

 

De prachtige foto's op onze website zijn gemaakt door onze 'eigen' Irene Bernardt.